google-site-verification=VHD9fdlpq7jFU4ENBTnLNSJvvQu-3aZrJDBWyvgzhuw
DMCC-Center

DMCC Interieur

Het reinigen van het interieur is een delicaat proces waarbij precisie en het gebruik van de juiste producten en werkmethode essentieel is. 

Binnen ons vakgebied bestaan 2 types interieurreinigingen: Het reinigen van een stoffen interieur en het reinigen van een lederen interieur. 

REINIGEN:

Stoffen Interieur

Wanneer wij een stoffen interieur reinigen ligt de focus op het verwijderen van vlekken in stoffen zetels, het intensief stofzuigen en het zorgen voor een frisse en aangename geur. Om kwaliteit en tevredenheid te garanderen maken we gebruik van specifieke machines geschikt om water te injecteren in de zetels en vervolgens terug op te nemen. Hierdoor halen we alle zicht- en onzichtbare vervuiling uit de zetels, tapijten en andere. Voor andere delen gebruiken we stoomreinigers of krachtige reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor mens en milieu. 


Lederen Interieur 

Bij het reinigen van lederen interieur passen we onze methode aan, want een extractie-reiniging is hier niet mogelijk. Het juiste type borstels en lederproducten zorgen voor het reinigen, voeden evenals voor het beschermen van het leder. 

Lederbescherming is één van de vele voordelen om een langdurig esthetisch kwalitatief uitzicht van het interieur te behouden. Het leder zal minder snel krakkeleren of breken en zachter aanvoelen. 

BESCHERMEN:

Zowel een stoffen als lederen interieur kan langdurig extra beschermd worden d.m.v. een verzegeling/coating. Deze producten zijn ontworpen om waterafstotendheid en permanente voeding van de beschermde onderdelen te garanderen, bijgevolg gaan deze eveneens vlekken tegen.

Mogelijkheden in detail

  • Intensief stofzuigen interieur
  • Behandeling van leder 
  • Stoomreinigen interieur
  • Dieptereinigen interieur 
  • Geurverwijdering 
  • Verwijdering van vlekken op Dashboard 
  • Afstoffen interieur 
  • ....

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x