google-site-verification=VHD9fdlpq7jFU4ENBTnLNSJvvQu-3aZrJDBWyvgzhuw
DMCC-Center

DMCC-Blog 5.0: Waarom jouw bedrijfsvoertuigen herconditioneren?

16 december 2019

Zoals in onze vorige blogs werd uitgelegd, spelen wij zo veel mogelijk in op de vragen die jullie als lezers hebben. De vraag waarom je überhaupt bedrijfsvoertuigen zou herconditioneren komt regelmatig voor, dan nemen we pen en papier en schrijven we een blog, deze blog. 

Hoofdzakelijk zijn er 2 reden van het herconditioneren van jouw bedrijfswagen(s). De eerste is de teruggave aan leasing bedrijven; de tweede reden is het doorgeven van de wagen aan een nieuwe werknemer. 

 

Waarom herconditioneren bij teruggave aan de leasing maatschappij? 

Bij het afsluiten van jouw lease-contract teken je gegarandeerd de voorwaarde die jou verplicht de wagen terug af te leveren volgens de renta-norm. De Renta-Norm is kort samengevat de richtlijn van normale gebruiksschade bij het gebruik van x tijd en na x aantal kilometer.  Het afleveren vol vlekken op het interieur, kleine krasjes op de wagen, honden- of sigarettengeur en zoveel andere mogelijke zaken, kunnen jouw onderneming een hoop geld kosten. Wij hanteren een standaard (uur)tarief om de wagen te herconditioneren, in vele gevallen sparen we jou enkele honderden euro’s uit. 


Waarom herconditioneren bij doorgeven aan een nieuwe werknemer? 

Wanneer je aan jouw nieuwe werknemer een bedrijfswagen belooft, is deze hoogstwaarschijnlijk uiterst tevreden. Er bestaat een mogelijkheid dat dit een gênant moment wordt wanneer de wagen totaal niet in behoorlijke staat afgeleverd wordt. Het enthousiasme van de nieuwe werknemer zal hoogstwaarschijnlijk snel minderen. 


Waarvoor kan je nu juist bij DMCC-Center terecht? 

Je kan bij ons terecht voor het dieptereinigen van jouw interieur (verwijderen van vlekken, hondenharen, zonnecrème vlekken, vieze geuren, intensief stofzuigen en reinigen stoffen of lederen zetels,….) maar ook voor het verwijderen van hars, krassen, beton, teer en ga zo maar door. Over het algemeen veranderen we een hoow in een woow en zorgen we ervoor dat je of kosten bespaard of een zeer tevreden nieuwe werknemer hebt. 


Experts in Car Care & More

DMCC-Center


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x